Kimino koeto yakusoku
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ayabie ja tulevaisuus?

5 posters

Siirry alas

Ayabie ja tulevaisuus? Empty Ayabie ja tulevaisuus?

Viesti  Chim La Syys 20, 2008 11:32 pm

Leikkimielellä tämäkin topikki on saanut alkunsa, mistään vakavasta aiheesta ei siis ole missään tapauksessa kyse :D Ideana olisi siis antaa teidän, foorumilaistemme, tuoda esille oma mielikuva siitä mitä odotatte bändiltä tulevaisuudessa musiikin yms. muiden asioiden kohdalla. Ajatteletteko kenties, että Ayabie saattaisi hyvinkin ottaa tulevaisuudessakin kappaleisiinsa mukaan lisää elektronisempia 'efektejä' kuten mm. Cubic [L/R]ock'issa ja Digital Deverland'issa, vai kenties tuovan taas vanhaa vahvojen kitaroiden tyyliään vuosien takaa esille uusia tuotantoja luodessaan?

Tai kenties odotatteko Ayabielta vielä niinkin visuaalista puvustusta tulevaisuudessa, jolloin Yumehito on puettuna mekkoon, Intetsulla on puoli yläruumista paljaana ja kankaat kaikkien päällä sisältävät mitä veikeimpiä ja lumoavimpia printtejä, vai luuletteko bändin tyylin jämähtäneen linjalle 'lievästi visuaalinen, mutta silti niin Ayabie'.

Mitäänhän me emme voi ennustaa tai päättää yhtyeen puolesta, mutta voimme miettiä päässämme mitä Ayabien tulevaisuus tuo tullessaan, ja mitä voisimme odottaa jatkolta niin kappaleiden, visuaalisuuden, pukujen yms. kannalta. Haaveilua, ideointia... kerro vain oma mielikuvasi, millaisena sinä näet Ayabien vaikkapa vain parin kuukauden, vuoden, tai jopa 5 vuoden päästä. Ajatuksilla ei ole rajoja =)

Bonuksena voit kertoa myös kuvitelmasi, mitä et enään pystyisi odottaa Ayabielta- tässäkin vain oma mielikuvituksesi rajana.
Chim
Chim
Admin
Admin

Viestien lukumäärä : 75
Join date : 17.04.2008
Paikkakunta : Tampere

Takaisin alkuun Siirry alas

Ayabie ja tulevaisuus? Empty Vs: Ayabie ja tulevaisuus?

Viesti  Juunigatsu Ma Syys 22, 2008 5:26 pm

Aaaaa tosi kiva tällänen hypoteettinen topiicci 8DDD Pakko heti tulla kaihoilemaan rakastani, joka on unohtunut jo hyvän aikaa sitten. Ne raskaat särökitarat. :/ Ne vaan kuulosti niiiiin mahtavilta, rokkasi mun sukat ja kaikkea muuta. Nyt niitä ei ole oikeastaan kuulunut pitkään aikaan, tai ei ainakaan yhtä suuressa osassa kuin joskus ennen. Niitä minä kaipaisin, mutta pärjään mainiosti ilmankin. Että jos Ayabie nyt päättää listiä henkisesti ainakin yhden fanitytön, jokin sinkku tulee tulevaisuudessa olemaan rajatonta räminärokkia niin kuin joskus Ryohein aikana.

Olettaisin kuitenkin, että pääsäveltäjän vaihtuessa Ryoheista Yumehitoksi myös kappaleissa näkyy erilainen kädenjälki, jonka takia juuri nämä ihanat kitarat vaihtuvat mielenkiintoisiin synalla pimputeltuihin efekteihin, missä ei toki ole mitään pahaa, sillä sellaiset kappaleet ovat juuri Yumehiton näköisiä. Mm. Mikazuki no Kisekiin sopivat syna-äänet kuin nyrkki silmään ja Cubic' [L/R] ock ei todellakaan olisi yhtä lumoavan ihana datisbiisi ilman digitaalisia tiluliluja. :'D Joten voisin vetää tästä johtopäätöksen, että näitä pimputteluja kuullaan varmasti lisää tulevaisuudessakin, raskaiden kitaroiden jäädessä hieman taka-alalle.

Aoin ääni tulee vielä kehittymään, jos se tuosta nyt täydellisemmäksi vielä voi kehkeytyä. Uskoisin, että juuri Aoin äänen ja Yumehiton sekä muiden bändin jäsenten uudenkaltaisen sävellysten ansiosta (tai takia, riippuu mihin haluaa leiriintyä) Ayabiestä on jo kahdessa vuodessa muodostunut raikkaampi ja jotenkin ilmavampi bändi. Verrataan nyt vaikka ihanaa vanhaa kappaletta Shikosahoko uuteen sinkkuun Mikazuki no Kisekiin. Ensimmäinen huomio kiinnittyy varmasti Aoin ääneen, herra on selvästi kehittynyt roimasti. Sitten minulle itselleni tulee mieleen bassot, jotka ovat molemmissa kappaleissa vielä suht suuressa osassa silloin tällöin. Ja lopuksi ne kitarat, jotka Shikosahokossa ovat ihan reippaat, mutta silti niin ihanan säröiset, jotka Mikazuki no Kisekissä jäävät pienemmälle huomiolle synan takia. (Tai siis, joku torviäänihän se taitaa olla, mutta eikös se ole synasta saatu...?)

Ayabien tyylistä. Täytyy nyt kyllä sanoa, että minua ei häiritsisi niin ollenkaan, vaikka pojat päättäisivät peruuttaa vuoden taaksepäin ja Intetsu esittelisi masuansa vielä. <33 Vaikka toisaalta, kyseisen gentlemannin voisi pukea vaikka mihin vetimiin ja silti ihastella, kuinka valloittavan kaunis taikka vaihtoehtoisesti hellyyttävän suloinen kaveri Imppa on. Mutta vähän eksyttiin, tarkoitus ei ollut ylistää Intetsua (niin hauskaa kuin se olisikin) vaan puhua siitä tyylistä. :'''DD Minä uskoisin Ayabien muuttuvan hieman ympäristönsä mukaan. Anteeksi, jos nyt vedän muitakin bändejä mukaan, en yritä verrata tai samankaltaistaa kyseisiä yhtyeitä, ne nyt ovat vaan tässä havainnollistavina esimerkkeinä. Katsotaanpa vaikka bändiä An Cafe. Se oli ennen vielä visuaalisempi, nyt siitä on tullut enemmän muodikkaampi. Toki Antikun pojilla on vieläkin paljon kaikkea yllään, mutta vaatteet näyttävät sellaisilta, että ne voisi ihan perussuomalainen tyttö tai poika laittaa päälleen kouluun ilman niitä satojatuhansia "ERNU!"-huutoja perässään. Tai vaikkapa sellainen hyvin tuntematon orkesteri kuin the GazettE, vielä NIL:in julkaisemisen aikaan herroilla oli suht pröystäilevä tyyli, oli höyhenpuuhkia ja kivoja monimutkikkaita yksityiskohtia vaatteissa, kun taas nykypäivänä nämäkin asut ovat yksinkertaistuneet ja näyttävät riisutummilta kaikesta tilpehööristä. (Saatan toki puhua ohi suunikin, koska en ole gazen kuvia pitkään aikaan selaillut.) Tämä old-school-visualmeininki on nähtävästi tunnetuilla bändeillä yleisessä laskussa, vaikka sitä vaalivatkin vielä lukuisa määrä yhtyeitä. En nyt meinaa, että "koska noikaan ei oo visual nii ei mekää olla" olisi syynä siihen, että Yume ei enää tanhua kitaransa kanssa pitsimekossa ja Intetsukin verhoaa mahansa, vaan yleinen, suht huomaamaton ympäristön vaikutus pistäisi poijjaat vähän miettimään, haluaako ne sittenkään leikkiä joulukuusia ympärivuotisesti. En meinaan usko, että kovinkaan moni meistä kauhistelisi vanhempiensa vanhoja, räikeitä koulukuvia heidän nuoruuden tyyleistään, jos tämän päivän katukuvaan kuuluisi se, että itsekin sonnustautuisimme olkatoppauksiin, sifonkihuiveihin ja neonvärisiin asusteisiin joka päivä naama värjättynä eriskummalliseen sotamaalaukseen vaaleanpunaisine huulinee ja sinisine ripsineen.

Eli siis lyheysti: jos visuaalista joulukuusi-lookkia alkaa taas näkyillä siellä täällä, voimme odottaa myös Ayabieltä bändin imevän ympäristönsä virtoja itseensä ja ostelevan yhä enemmän rompetta ylleen. En tosin usko, että esim. Takehiton drag queen-lookkiin on enää vaaraa, koska bändin jäsenet ovat tainneet tajuta, mikä heitä pukee, missä he näyttävät hyvältä ja mikä saa fanitytöt pyörtyilemään dominonappuloina alkaen eturivistä. Ja uskoisin, että jokainen heistä säilyttää ainakin jonkin verran miehistä charmiaan (Kenzo ja Takehito nyt ainakin etunenässä), sillä Ayabie on nyt saavuttanut sen pisteen, että herätetään huomiota sillä musiikilla eikä niinkään esiintymisasuilla. Se on mielestäni ihan hienoa. 8 )))

Yksi juttu, mistä olen varma, on Ayabien fanikunnan kasvaminen. Ei aikaakaan, kun pääsevät pojat Budokanille esiintymään. Ja silloin minä olen siellä niin satavarmasti. 8DD

Kiva jos nyt saitte jotain selvää tästä. XD Aa, kirjoitin tätä niin pitkään että piti kirjautua uudelleen sisän kun yritin postata. :'''D
Juunigatsu
Juunigatsu
Moderaattori
Moderaattori

Viestien lukumäärä : 144
Join date : 05.05.2008
Ikä : 28
Paikkakunta : Loviisan käpykylä

Takaisin alkuun Siirry alas

Ayabie ja tulevaisuus? Empty Vs: Ayabie ja tulevaisuus?

Viesti  Sintti Ti Syys 23, 2008 6:52 pm

Jaaaaa... has.
Euro Best levyn kansilehtiötä selaillessa, suu pielet kaartuvat hymyyn ja tulee sellainen ''voi niitä aikoja'' olo.
Virgin Snow Coloriin tarttuessa tyylillistä muutosta ei huomaa vielä niin selvästi- muutamat pikku seikat kuten lävistyksen puuttuminen, meikkejen vähentyminen ja pienempi kerros pitsiä sekä hörhelöitä toki pistävät silmään.
Mutta nykypäivän Ayabie- eihän sitä TUNNISTA samaksi bändiksi.
Luoja soikoon- missä ovat kaiken maailman ihanat mekot ja päähineet-nauhat ja rusetit ? Niiden tilalle ovat tulleet harmaat liivit, mustat housut, kauluspaidat ja siveelliset sekä hyvin vähäiset meikit-JOTKA tosin pukevat esim.
Take herraa huomatttavasti paremmin ja silmää mielyttävämmin kuin pitsi, paljetit ja punaiset huulet.
(Silti- en myöskään panisi pahakseni jos näkisin vielä jonain päivänä Yumen liehumasssa hameessa pitkin lavaa)

Musiikillisesti muutostakin on toki tapahtunut, mutta suhteellisen vähän ulkonäköön ja visuaalisuuteen verrattuna.
Ryohei vei mukanaan oman osansa bändistä- tietynlainen ''räminä kitara'' kaipuu on varmastikin monella muullakin Ayabie'tä pidempään kuunnelleella fanilla.
(täytyy mainita että EN millään muotoa ikävöi Ryohein kieltä 8--D)
Aoin ääni on kokenut hienoisen kehityksen muutaman vuoden aikana- ei tosin niinkään mainittavan suurta, kuten aikoinaan esimerkiksi the GazettE'n laulajan Rukin ääni...
(Oli muuten niiiin pakko vetää Gaze tähänkin soppaan mukaan !)
Muuten musiikki on (omastamielestäniainakin) pysynyt hyvinkin Ayabie tyylisenä- värikkäänä, ajoittain synkeänä ja toisinaan yli energisenä furfur musiikkina. Kitarat tosin ovat jäänneet syrjempään- se virhe kuitenkin annettakoon (ei anneta !) anteeksi.
Tältä bändiltä löytyy kappale monenlaiseen mielialaan !
Lavaesiintyminen taas on jopa turhankin kaava maista (ihan näin suoraa sanoen)- tuntuu kuin se olisi pysynyt samana jo VUOSIA
(Vaikka näin EI ole)
Se varmaan onkin furejen ja erilaisten tanssejen haitta puoli. Kun toistaa samoja liikkeitä lavalla useita kertoja- tarkkasilmäinen fani saattaa huomata jonkinlaisen play/replay ilmiön... Tosin- ehkäpä se annetaan anteeksi, ovathan Aoin tanssit sentään hauska lisä mauste keikoille ja se tekee omanlaisensa fiiliksen keikalle :---]]

On ihasteltava kuinka herrat vaan painavat kohti vuoren huippua kuin mikäkin pikajuna konsanaan. Miettien, mistä kaikesta tämänkin bändin matka alkoi- ei voi muuta kuin hymyillä. Single singleltä ja levy levyltä heidän musiikkinsa on saanut monet tyttöset(ja poikaset) ympäri maailmaa tippumaan tuolilta ja kiljumaan hysteerisenä silmät turvonneina meikit levinneinä keikoilla- pyörtyen lopuksi kuin sauna tontut bändin jäsenten katsoessa silmiin ja hymyilessä.
Mielestäni on ihanaa huomata, kuinka bändi kerää ympärilleen ''uuden kuuntelija'' sukupolven, uuden ''itsensä'' näköisiä faneja- mutta entäpäs ne vanhat fanit sitten ?
Väistämätöntä varmasti tulevaisuudessa tulee olemaan pidempään bändiä kuunelleiden fani kunnan laskeminen. Ehkäpä Ayabie ei enää saakaan piristymään samalla tavalla kuin edellisellä levyllä ?
Ainakin itseni kohdalla musiikki maku on kääntynyt pikku hiljaa hyvinkin paljon raskaampaan suuntaan, onkin ikävä huomata kuinka iPodista tipahtelee pois yksi jos toinenkin Ayabien kappale- ihan vain siksi että ne eivät enää kuulostaa hyvältä.
Siitä huolimatta, ''vanha'' fani varmasti seuraa hymyissä suin bändin taivalta eteen päin- ehkäpä jonain päivänä saaden kuulla taas sitä ''vanhaa Ayabie'tä'' johon aikoinaan rakastui.

Tulevaisuus on kokonaan bändistä itsestään kiinni. Se miten he aikovat kehittää itseään ja musiikkiaan, huomaamattaan tai tahallisesti on kokonaan heidän käsissään. Uskon, että tavoitteet ovat jokaisella miehellä tämän asian suhteen sen verran korkealle nostettu ettei loppua ainakaan ihan nyt parin vuoden sisllä näyn... Tosin kukapa sitä voi tietää mitä tulevaisuus tuo tullesaan...
Ennen kaikkea toivon, että herrat voivat jatkossakin hymyillä ja tehdä sitä mikä tuntuu heistä itsestään parhaalta.

Eli suomeksi siis - Pojat äkkiä takasin Eurooppaan ! Täällä se maine on ! Täällä te menestytte *vinkkivinkki* ! Come here !
lol!

Sori vaan kun tuli vähän kiire- (_--_)
Sintti
Sintti
Moderaattori
Moderaattori

Viestien lukumäärä : 212
Join date : 13.05.2008

Takaisin alkuun Siirry alas

Ayabie ja tulevaisuus? Empty Vs: Ayabie ja tulevaisuus?

Viesti  Juunigatsu Ti Loka 28, 2008 6:33 pm

Mieleeni juolahti kysymys poikien tulevaisuudesta nyt, kun heistä ulee majoreita piakoin. 8 ))

Mitäs te odottelisitte bändiltä silloin, entä miten kuvittelisitte sen kehittyvän? Vetääkö major-nimitys enemmän yleisöä?

Minä itse odottelisin suuremman yleisömäärän löytävän Ayabien. Kenties ulkomaankeikatkin saavat uutta tuulta purjeisiinsa, kun satunnaiset (ja vähemmän satunnaiset) kuuntelijat ajattelevat "Hmmm, vai että majoreita nyt? Olisikohan meno muuttunut?" ja sillä lailla Tiketin linjat laulavat kauemmin ja kiihkeämmin.

Toivon kovasti, että herrat pitävät vielä ne söpöiset jalkansa maankamaralla, eikä edes mr. Macho-Kenzo ala diivailla. :'D Mutta nykyisen perusteella uskoisin, että Ayabie pysyy kiitollisena saamastaan suosioista, sillä itse asiassa ilman meitä faneja hehän voisivat soittaa vielä vaikka missä räkälöissä kahden ihmisen katsellessa. XD Toisaalta heillä on faneja, koska tekevät hyvää musiikkia. Sekavaa kenties?
Ayabien hyvä musiikki - fanit tykkää - majoreiksi - !!

Ja taas aloin selittää ummet lammet tästäkin asiasta XD

Uskoisin, että Ayabien musiikkityyli ei kovastikaan muutu majoreiksi nousun jälkeen. Kaikkea on ehditty kokeilla, digitaalista soundia, herkkiä slovareita ja ruotsinlaivan tansseja muistuttavia kipaleita, joten uskoakseni Ayabie jatkaa samaa arvaamatonta rataansa. Hyvä pojat!! <3
Juunigatsu
Juunigatsu
Moderaattori
Moderaattori

Viestien lukumäärä : 144
Join date : 05.05.2008
Ikä : 28
Paikkakunta : Loviisan käpykylä

Takaisin alkuun Siirry alas

Ayabie ja tulevaisuus? Empty Vs: Ayabie ja tulevaisuus?

Viesti  Chim To Loka 30, 2008 6:30 pm

Komppaan Juunia- Ayabien musiikki on ollut monipuolista ja kehittynyt koko ajan. Se on ollut hyvältä kuulostavaa ja yhtye on kokeillut paljon erilaisia tyylejä, joista ehkä tämä viimevuosien aikana kehittynyt kokeilu, johon on otettu digitaalisia efektejä enemmän ja kuuluvammin mukaan, miellyttää omaa korvaani parhaiten. Mutta minkäs sitä tietää jos vaikka Ayabie tahtoo vielä koetella rajojaan- kenties saamme kuulla ensivuonna countryä tehostettuna vahvalla bassolla ja kimeillä ääni efekteillä, tai vaikkapa Aoin vaivalla opettelemaa örinää kesken pianoballadin.

Okei ei nyt sentään <: Nyt kun Ayabiesta tulee major, ainakin itse oletan, että Ayabien musiikillinen tyyli alkaa pikku hiljaa vakiintua nykyiseen, tosin tietty sitä kehitystä vielä tapahtuu, onhan bändi vielä sen verran nuori jos tarkemmin ajatellaan. Silti, uskon kehityksen tapahtuvan itse bändiläisissä, ja musiikissa siinä määrin, että musiikki paranee entisestään, mutta tyyliltään se ei välttämättä palaa enää räminäkitaroihin. Eihän sitä koskaan tiedä, mutta tämä on tämän hetkinen oletukseni.

Lyhyt vastaus, mutta toivottavasti joku tajusi mun pointin 8-D
Chim
Chim
Admin
Admin

Viestien lukumäärä : 75
Join date : 17.04.2008
Paikkakunta : Tampere

Takaisin alkuun Siirry alas

Ayabie ja tulevaisuus? Empty Vs: Ayabie ja tulevaisuus?

Viesti  Sintti Ke Joulu 10, 2008 5:26 pm

Kohta koittaa sitten major ajan alku näilläkin pojilla ( :
Itselläni mn tällä hetkellä odotukset tämän siirymävaihneen hyvin korkealla- toivon, että ayabie tekee poikkeuksen ja antaa musiikkinsa pysyä omanlaisenaan tästä hienosta uudesta asiasta rippumattakin. Sen verran luotan että näiltä pojilta (vai ehkä pitäisi sanoa että miehiltä ?) luonetta löytyy. Blogien perusteella vaikuttaisi siltä että uutta materiaali olisi jo valmiina jonkin verran, singleä tuskin joudumme montaa kuukautta vuoden alusta odottamaan ( :
Sintti
Sintti
Moderaattori
Moderaattori

Viestien lukumäärä : 212
Join date : 13.05.2008

Takaisin alkuun Siirry alas

Ayabie ja tulevaisuus? Empty Vs: Ayabie ja tulevaisuus?

Viesti  saphire Ke Tammi 21, 2009 10:03 pm

Chim kirjoitti:...jolloin Yumehito on puettuna mekkoon, Intetsulla on puoli yläruumista paljaana...
Sanon tähän vaan, että toivon etten nää Yumehitoa enää koskaan mekko päällä (ikuiset traumat Yumehiton asusta Ayabien keikalla 07), mutta Intetsu yläruumis paljaana kuulostaa oikein hyvältä!

Ja että Ayabie on menossa parempaan suuntaan. Jotenkin niille sopii paremmin vähemmän visuaalinen tyyli.
saphire
saphire
Pyrkijä
Pyrkijä

Viestien lukumäärä : 97
Join date : 18.01.2009
Paikkakunta : chun chun

Takaisin alkuun Siirry alas

Ayabie ja tulevaisuus? Empty Vs: Ayabie ja tulevaisuus?

Viesti  Adaptatiivinen operoni To Loka 16, 2014 10:50 pm

saphire kirjoitti:
Sanon tähän vaan, että toivon etten nää Yumehitoa enää koskaan mekko päällä (ikuiset traumat Yumehiton asusta Ayabien keikalla 07)

Äh, minusta kun mekko pukee Yumehitoa niin parahultaisesti.

Vaan asiaan, nythän nykyisyys vaikuttaa vähän semmoiselta, ettei yhtye taida ihan voimissaan olla. En kyllä ole mikään kauhean ahkera ajankohtaisuutisten seuraaja tällä rintamalla, kun ei tuo japanin kieli oikein taivu ei sitten mitenkään, enkä nyt jaksa mihinkään surkeisiin käännöspalveluihinkaan luottaa. Se nyt ainakin on minullekin varmaa, että se kaikkein paras ja kaunein kokoonpano (Aoi, Kenzo, Inte, Take, Yume) on hajaantunut ties minkälaisiksi erilaisiksi sekametelisopiksi, joista ei oikein ota enää mitään selvää. Kuinka sairaalloisen surullista.

Kun nyt on länkkäreissä ainakin tapana tehdä kaikenmoisia semmoisia hömelöitä juhlavuosijuttuja ja tempauksia ja uudelleenyhdistymisiä, niin jos nyt ihan vain tämmöisiä kauniita unelmia luotaisiin, niin minusta kyllä tulevaisuudessa Ayabie voisi solmia kaunansa tai saada takaisin intonsa tai mistä ikänä onkaan bändin erkaantumisessa kyse ja tehdä näyttävän uudelleenyhdistymisen. Tietystikin pelkkä nostalgiointi on typerää, jos luomisvoimaa ei yksinkertaisesti enää ole eikä homma niin sanotusti toimi, mutta minun on kovin vaikea noista vuosia sitten niin pirteistä herrasmiehistä semmoista uskoa. Ehkä jonain päivänä kaikki hienot kuvitelmat käyvät toteen ja tulevaisuus voisi tuoda tullessaan menneisyyden tuulia. Sehän se onkin melkein ainoa hyvä asia, mitä tulevaisuudelta voi toivoa. En kyllä ole konservatisti oikeasti, mutta sitä nyt voidaan ruotia jossain muualla.
Adaptatiivinen operoni
Adaptatiivinen operoni
sieni
sieni

Viestien lukumäärä : 3
Join date : 16.10.2014
Paikkakunta : Sappivedet

Takaisin alkuun Siirry alas

Ayabie ja tulevaisuus? Empty Vs: Ayabie ja tulevaisuus?

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa