Kimino koeto yakusoku
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

[emme hae tällä hetkellä apulaisia/ylläpitäjiä]

Siirry alas

[emme hae tällä hetkellä apulaisia/ylläpitäjiä] Empty [emme hae tällä hetkellä apulaisia/ylläpitäjiä]

Viesti  Chim Ke Kesä 04, 2008 2:40 pm

Koska ylläpitoamme pyörittää tällä hetkellä vain yksi henkilö, foorumilla nimimerkiltään Chim(eli siis minä), on sanomattakin selvää että toimintamme saattaa paikoittain aina takkuilla. Yritän parhaani mukaan saada sivustomme toimimaan oikein, mutta asian huonoa puolta kantaa eräs seikka, nimittäin ajan puute. Kyllä, minäkin vietän lomaa vaikka olenkin nyt pari päivää istunut koneella 12h. Siispä, aktiivinen apuryhmä ei olisi pahitteeksi?

En kuitenkaan tarkoita, ettenkä pärjäisi nytkin ihan hyvin. Päivittelen fanisivustomme mahdollisia uusia uutisia varten aina kun niitä tulee, ja katson palautteet ja foorumin joka päivä. Tämä on kuitenkin vain ehdotus kaikille halukkaille, jotka tahtoisivat olla osana projektiamme =)

Jos siis joku, joko foorumille rekisteröitynyt tai muuten vaan sivustollamme seikkaillut henkilö osaisi japania edes jonkin verran, tai saisi muita keinoja käyttäen tekstejä käännettyä, sinulla olisi oiva tilaisuus liittyä nyt KKY'n(ehm, lyhenteemme) ylläpito rinkiin. Mitään etuja emme voi lupailla sen kummemmin, koska olemme vain yksi sivusto muiden joukossa, mutta jos koet tarpeelliseksi auttaa ihmisiä saamaan lisää tietoa Ayabiesta, ota ihmeessä yhteyttä.

Myös japanintaidottomille löytyisi tekemistä. Meillä on nyt kiireiden vuoksi tuo sanoitus puoli jäänyt kesken kokonaan, joten jos joku tahtoo, voisi hän tulla meille auttamaan romaji(/englanti/Suomi)-sanoitusten lisäämisessä sivuille. Tosin tämä edellyttää sitä, että sinä omistat sanat jotenkin omasta takaa(kyllä niitä sivustoja on joista niitä löytyy, laiskana en ole vain jaksanut siirtää niitä tänne^^). Tästäkin olisi siis hyötyä. Eli siis Ayabien sanojen hallussapitäjät ja toimettomat kesätyöttömät, tässä teille palkatonta, ilmaista ja mahdollisia mielen tuskia vapauttavaa puuhaa. Piristää kummasti.

Yhteyden otot joko kehitysboksin kautta, tai foorumilla yksityisviestillä. Jos otat yhteyttä kehitysboksilla, muista laittaa raksi kohtaan "haluan vastauksen", sillä tulen haastattelemaan kaikkia halukkaita pienesti(eli siis pieni esittely itsestäsi ei ole pahitteeksi).

//Tähän viestiin ei tarvitse kommentoida, ellei kyseessä ole kysymys.


Viimeinen muokkaaja, Chim pvm La Elo 30, 2008 4:11 pm, muokattu 3 kertaa
Chim
Chim
Admin
Admin

Viestien lukumäärä : 75
Join date : 17.04.2008
Paikkakunta : Tampere

Takaisin alkuun Siirry alas

[emme hae tällä hetkellä apulaisia/ylläpitäjiä] Empty MODERAATTORI?

Viesti  Chim Su Kesä 29, 2008 11:47 pm

MODERAATTORI HAUSSA 0 KPL
Etsiskelen vielä yhtä moderaattoria foorumillemme näin ihan ylläpito avuksi. Itse tietysti myös yritän pysyä täällä mukana ja moderoida itsekin tätä mahdollisimman usein päivitellä yms. mutta itse fanisivujen pitäminen syö aikaa esimerkiksi tiedonhankinnan takia, eli ei se lisäapu kumminkaan olisi ikinä pahitteeksi.

Siis, asia pähkinänkuoressa huonosti selitettynä. Etsiskelen yhtä henkilöä toiseksi moderaattoriksemme hoitamaan Sintin lisäksi kaikki muita alueita paitsi "ylläpidon ilmoitukset"-osiota. Moderaattorilta toivotaan mahdollisuutta päästä koneelle viikottain, ja aktiivisuutta foorumillamme. Moderaattoriksi hakijan olisi myös hyvä osata kantaa vähäisen vastuuta, vaikkei tästä hommasta sitä paljoa tulekaan =) Kunhan osaat pitää huolen yleisestä järjestyksestä yms. luoda käyttäjille turvallisen keskusteluilmapiirin, ja vastata kiltisti tietämättömien kysymyksiin. Ah, mitä unelma puuhaa kerrassaan 8DD

Minulle voi lähetellä yksityistä postia jos jotakuta kiinnostaa tämä paikka. Kyselen siinä sitten vähän paremmin kysymyksiä yms. joilla vakuutun, että sopisit moderaattoriksemme. Tämä puuhahan on täysin ilmaista ja vapaaehtoista, eli en kuitenkaan pakota ketään tähän hommaan. Jos kuitenkin innostaa, ota vain rohkeasti yhteyttä täällä foorumilla yksityisellä viestillä. Mitään erinäisiä sitoutumis-sääntöjä ei ole, mutta mahtavaa olisi tietenkin, ettet aivan parin viikon päästä tulisi ilmoittamaan "en jaksa"-viesteillä, ettet enää toimi moderaattorinamme. Homma on kuitenkin helppo, ja tämä ei syö melkein yhtään vaivaa, joten olen varma, että laiskakin ihminen pystyy tähän :''D

Moderaattoriksi hyväksytään vain jo foorumille viestejä kirjoittaneita, ja käyttäjiksi rekisteröityneitä henkilöitä.
Chim
Chim
Admin
Admin

Viestien lukumäärä : 75
Join date : 17.04.2008
Paikkakunta : Tampere

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa