Kimino koeto yakusoku
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KKY'N UUDET SIVUT

Siirry alas

KKY'N UUDET SIVUT Empty KKY'N UUDET SIVUT

Viesti  Chim Ma Heinä 14, 2008 12:18 am

Tämä ilmoitus ilmestyy sivustomme puolelle lähipäivinä, mutta foorumilla ajattelin ilmoittaa sen jo nyt.

Kyseessä on siis jo, aiemmin ilmi tullut, Kimino koeto yakusokun muutto palvelimelta toiselle. Awardspace on ylläpidon puolelta takkuillut, ja muutenkin kyseisestä sivustosta olen kuullut huonoa palautetta mm sivujen katoamisesta yms. muista ongelmista: pelatkaamme siis varmanpäälle, sillä emmehän me tahdo fanisivustomme hukkuvan bittiavaruuteen. Joten siis, pakkasimme laukkumme, ja siirryimme toisen ilmaisen palvelimen, freehostian huostaan, ja täällä meidän sitten pitäisikin mahdollisimman pitkään majailla, ellei ongelmia ilmene.

Muuttoajaksi päätyi virallisesti aikaväli 11.7.-18.7., mutta iloisesti voin tiedottaa jo nyt 14.7. aamuyöstä saaneeni remontin täällä päässä suurinpiirtein kuntoon, pieniä ongelmakohtia lukuunottamatta. KKY on saanut uusille sivuilleen mm. uutta ulkomuotoa tilatulla ulkoasulla, ja paikkaa pyritään päivittelemään yhtä aktiivisesti kuin aikaisempaakin osoitetta. Mahdollisesti myös uutta materiaalia on tulossa kesän/syksyn aikana, mikäli oikein olen ajatellut.

Pidemmittä puheitta, päivitäthän osoitteesi nykyiseemme, elikkä http://ayabiefin.freehostia.com

Mahdollista palautetta ja kommenttia uusista sivuista voit kirjoittaa tähän topikkiin, tai niin kuin ennenkin, kommentoida vieraskirjaan, tai lähettää palautetta kehitysboksin välityksellä. Myös mahdolliset kysymykset ovat tervetulleita tähän keskusteluun, jos niitä sattumalta ilmenee.

Niin ja vielä lopuksi, kuten yllä jo mainitsinkin, uuden sivuston osoite siirretään vanhoille fanisivuillemme tulevien päivien kuluessa, ja vanhat sivut pyritään mieluusti poistamaan, etteivät hakupalvelimet(google, yahoo tms.) sekoitu uusista ja vanhoista webbisivuistamme.
Chim
Chim
Admin
Admin

Viestien lukumäärä : 75
Join date : 17.04.2008
Paikkakunta : Tampere

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa