Kimino koeto yakusoku
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Avatarit ja allekirjoitukset

Siirry alas

Avatarit ja allekirjoitukset Empty Avatarit ja allekirjoitukset

Viesti  Chim Pe Kesä 27, 2008 12:41 am

Toivon, että avatareissa ja allekirjoituksissa ihmiset käyttäisivät kätevästi järkeään. Kukaan ei tahdo joutua netistä foorumilta saaman aivovamman takia sairaalaan, joten estetäänhän tämänkin 1% mahdollisuuden saaminen, eikös? KKY toimii myös paljon nopeemmin, kun kaikelta turhalta krääsältä vältytään sivustolla. Avatarit on tarkoitettu vain henkilön tunnistamisen helpottamiseen, joten niidenkänä ei tarvitse olla mitään mammuttikokoa.

Avatareissa tosiaan toivon, että koko otetaan huomioon. 120x120 on suositeltava MAKSIMI koko avatarille, sillä liian isot kuvat vain väkisinkin vetävät lukijan aiheen pois itse tekstistä tuijottamaan jonkun avataria. Maksimirajan ylittävät avatarit myös tullaan poistamaan. Joten siis, muistathan pysyä rajoissa. Myös RÄIKEÄT ANIMAATIO-AVATARIT ovat kiellettyjä, en tahdo aiheuttaa jollekin silmiennykimistä vain jonkun käyttäjämme avatarin takia. Animaatiot ovat kuitenkin avatareissa sallittuja, mutta vain kohtuuden rajoissa.

Allekirjoituksista sitten myös sen verran, että liian isot kuvat yms. sivua turhaan venyttävä materiaali on kiellettyä. Näin helpotat käyttäjien lukemista eri aiheissa, etkä taaskaan anna heille kuvaa kiintopisteeksi, joka poistaa ajatukset itse tekstistä. Animaatiot ovat allekirjoituksissakin sallittuja, mutta sama sääntö pätee niissä kuin avatari-animaatioissakin.

Toivon, että ihmiset todella ottaisivat tämän huomioon edes jotenkin, ja vaikuttaisivat asiaan jos itsellä on jotenkin rajoja rikkovaa materiaalia käytössä. Kokemuksesta tiedän, että se allekirjoitus-animaatiosta saatu 2 tuntia kestänyt, jatkuva silmännykiminen ja huononäköisyys ei kyllä tunnu kivalta tai muutenkaan hauskalta Cool
Chim
Chim
Admin
Admin

Viestien lukumäärä : 75
Join date : 17.04.2008
Paikkakunta : Tampere

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa